HemBadtunnor

Vi lever i en del av världen där kyla och mörker är allestädes närvarande. Vinterhalvåret är en tid då många väljer att hålla sig inne i väntan på ljusare tider. Andra gör precis tvärtom och väljer ett aktivt uteliv. Vinterbad i badtunnor har länge varit en omtyckt aktivitet som skapar värme, närhet och ger en uppiggande känsla av välbehag och välmående.

Redan de gamla vikingarna roade sig med att bada i badtunnor, på samma sätt som vi gör idag. Med hjälp av eldning värms vattnet upp i en tunna som man sedan sitter ned i och njuter av ett avkopplande bad med goda vänner. I Norden har vi länge älskat denna enkla form av badkar och dess popularitet ökar ständigt.

Badtunnor är lämpliga för användning året runt. Ta ett dopp en svalkande sommarkväll och njut av en stunds avkoppling med nära och kära. Under vintertid är det vanligt att man sitter i badtunnan med 37 gradigt vatten omkring sig, medan temperaturen i luften ligger på minus. Vinterbad i badtunnor från Smartfritid är ett hälsosamt och avkopplande alternativ för den som tröttnat på mörker och kyla.


 


 

 

 
Nära: